Har du ett byggprojekt du vill ha hjälp med?

Få en kostnadsfri offert!

AllBYGG Halland AB

Vi utför arbeten inom en rad olika byggområden så som totalentreprenad, renovering, tillbyggnad. Det spelar ingen roll om arbetet är stort eller litet, om ni är privatperson, statlig myndighet eller företag. Berätta bara vad ni vill åstadkomma, så löser vi det. Vi finns i Falkenberg och är verksamma i hela Halland och stora delar av södra Sverige. Våra underleverantörer och samarbetspartners är erkända företag.
Totalentreprenad
Vi sköter hela processen från start till inflyttningsklart. Detta innebär att vi projekterar, bygger och sköter kontakten med underleverantörer tills dess att huset står klart för inflyttning.
Renovering
Vi har sköter underhållsrenovering så som renovering av tak, staket, gjutningar, isolering, murning, målning m.m.
Dränering
När vi genomför dräneringar kontrollerar vi grundens skick och när det behövs genomför vi grundisolering. Vi försäkrar oss alltid om att det är en bra avrinning innan arbetet slutförs.
Planritningar
Har ni en idé om hur ert drömhus ska vara men behöver hjälp med detaljerna? Med hjälp av 3-D teknik, kan vi presentera en visualisation av era idéer så att ni kan komma ett steg närmare ert drömhus. Kontakta oss för planritningar i både 2-D och 3-D format.
ROT-avdrag
Upptill 50.000 avdrag på arbetskostnaden för Villaägare och bostadsrättsinnehavare.  För mer info om aktuellt ROT-avdrag, läs på skatteverkets hemsida: www.skatteverket.se eller kontakta oss på 0707449689

Våra medarbetare

Tillsammans med handplockade underentreprenörer som är utvalda efter samarbete och goda referenser, med lång erfarenhet av att bygga villor och stenhus, gör vi vårt yttersta för att förverkliga våra klienters boendedrömmar.

Wissam Cheik Hussein
Wissam Cheik Hussein CEO, medgrundare
Ali Hassan
Ali HassanMedgrundare
May Hussein
May HusseinStyrelseledarmot

Har du ett byggprojekt du vill ha hjälp med?

Få en kostnadsfri offert!